Kaardimakselahendus elektroonilistele lukkudele ja pääslatele

Paljud mäletavad veel aegu, kus WC-sse pääsemiseks tuli kassiirile loovutada mõned mündid ning alles siis said loa ukse avada. Ja oh häda, kui see kassiir oli lõunal või oli WC tööaeg läbi. Järgmine areng ukse kontrollimisel olid automaatsed mündilugejad, mis pidid asendama inimese. Edaspidi ei olnud probleemiks enam kassiiri lõuna või piiratud lahtioleku aeg. 

Nii töötas see lahendus pikka aega ja töötab paljudes kohtades veel praegugi. Tänapäeval hakkab aga antud lahendus ajale jalgu jääma, sest enamik makseid tehakse kaartide või siis nutiseadmetes olevate maksevõimalustega. See on viinud meid uue probleemi ette, kus WC on, mündilugeja on, aga meil ei ole enam taskus seda münti või nominaali mida just sinna vaja oleks ehk oma hädale kergendust ei saa.    

Murekoha lahendamiseks on Nixor koostöös LukuEksperdiga loonud kiire, turvalise ning tänapäevase kaardimakselahenduse.  Lahendus koosneb Valina makseterminalist, NixPay maksetarkvarast, mis on integreeritud Abloy elektrooniliste lukkudega. Valina kaardimakseterminali eeliseks on vandaali- ja ilmastikukindlus, mistõttu saab neid kasutada kohtades, mis ei vaja igapäevast järelevalvet. Seda lahendust on võimalik paigaldada iseseisvana või täienduseks olemasolevale mündilugejale. Läbi maksetarkvara kohandamise on võimalik ühe kaardimakseterminali kaudu juhtida mitme luku tööd. Varasemaga võrreldes tähendab see seda, et enam ei ole vaja igale erinevale uksele eraldi mündilugejat.    

Loodud lahenduse kasutusvaldkond ei piirdu ainult WC-ustega. Kliendi soovidele vastavaks kohandades on seda võimalik kasutada teenindajata spordisaalide pääslates, riietusruumi ukse avamiseks, uisuväljakutel, jne.   
Tulevikus võivad teenindajata kauplused tuua poed küladesse tagasi
Kaubanduse tulevikku vaadates ei tasu kahe silma vahele jätta mehitamata kaupluseid, kus klient saab teha kõik ostuks vajalikud protsessid ilma klienditeenindajata.